Bekkencentrum Delft

Bekkenoefen- en fysiotherapie

Vergoeding

Voor intake, onderzoek en behandeling gelden de volgende tarieven:

  • Intake en onderzoek € 52,50, aan huis € 67,50
  • Behandeling in de praktijk of online € 42,50
  • Behandeling aan huis € 57,50

Meestal kun je zonder verwijzing terecht (bij klachten die niet op de ‘chronische lijst’ van de zorgverzekering staan). Je hoeft dus niet eerst naar de huisarts.

Oefen- en fysiotherapie wordt vergoed vanuit de zorgverzekering. In de polisvoorwaarden kun je nagaan voor hoeveel behandelingen je in aanmerking komt of voor welk bedrag/percentage je verzekerd bent. De praktijk heeft goede ervaring met de volgende zorgverzekeraars: DSW, ONVZ, ASR en ENO.

Tot 24 uur van tevoren kan een behandeling kosteloos worden geannuleerd. Behandelingen die niet tijdig zijn geannuleerd, worden bij de cliënt in rekening gebracht middels een no show-factuur.

Algemene voorwaarden, privacyverklaring en klachtenregeling

De praktijk heeft algemene voorwaarden en een privacyverklaring. Wil je die graag lezen? Vraag dan een exemplaar aan bij de behandelend therapeut.

Heb je een suggestie of ben je ontevreden over de behandeling, bejegening of iets anders? Probeer dit bespreekbaar te maken met de behandelend therapeut. Kom je er samen niet uit, dan is voor die situaties de praktijk aangesloten bij de klachtenregeling van de VvOCM (oefentherapie) en het KNGF (fysiotherapie). Meer informatie hierover is op te vragen bij de praktijk.